2010-5_p03 Drukke tijden.....

Van de voorzitter - Henk van Andel

Drukke tijden....

Deze SoftwareBus is wat later dan de planning, maar dat komt niet omdat we bij CompUsers stil hebben gezeten.

Op zaterdag 16 oktober organiseerde Compusers de jaarlijkse Kaderdag. Weer in Breukelen. Een dag om elkaar te ontmoeten en om te overleggen over verbeteringen en vernieuwingen.Voorzitter CompUsers

Een zeer geslaagde dag! In een goede sfeer, met een uitstekende participatie van de deelnemers en met heel goede en bruikbare ideeën. In deze SoftwareBus is al een stukje daarvan zichtbaar, een rubriek met Tips & Trucs.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november was HCC!digital. Een reïncarnatie van de HCC!dagen. Nadat de organisatoren van HME (Hét Multimedia Event) tot de conclusie kwamen dat HME niet op een financieel gezonde manier kon doorgaan, nam de HCC zelf de uitdaging aan. Mede op aandringen van CompUsers.

HCC!digital is niet een commerciële beurs waar de HCC 'meehobbelt'. Het is een verenigingsevenement, waar de leden terecht kunnen voor informatie en kennisoverdracht. En een klein commercieel deel waar de leden hun inkopen kunnen doen voor de speciale dingetjes.

HCC!CompUsers was ook van de partij. Weliswaar in het commerciële deel, maar toch als HCC!CompUsers. Daar is veel aan voorafgegaan, het zag er even naar uit dat we niet mee konden doen. Dat was de reden om de SoftwareBus enkele weken uit te stellen en kon niet meer teruggedraaid worden toen bekend werd dat we mee zouden doen aan HCC!digitaal.

Was jij er ook? Dan heb je daar vast geen spijt van. Het was een geslaagd evenement. CompUsers heeft heel veel bezoekers gehad. En wordt gezocht naar CompUsers. Het overkwam me diverse malen dat ik in de buurt van de ingang liep en mij gevraagd werd waar de stand van CompUsers was. Wij hebben er zeker geen spijt van op het laatste nippertje nog meegedaan te hebben.

CompUsers kijkt vooruit. Op het gebied van bijeenkomsten gaan we ons meer richten op de bezoekers. Op 5 februari organiseren we de CompUfair, een uitgebreide CompUsersDag. Ook de andere bijeenkomsten die voor 2011 gepland staan, zullen een andere sfeer uitstralen.

De uitkomsten van de Kaderdag moeten nog verwerkt worden. Door de drukte van HCC!digital was daar nog geen gelegenheid voor. In de volgende SoftwareBus daarover meer.

Henk van Andel,

Voorzitter hcc!CompUsers

Terug naar Preview SoftwareBus en GigaHits 2010-5

Categorieën