2011-1 - Preview SoftwareBus en GigaHits

SoftwareBus en GigaHits 2011-1. Hieronder geven we een korte beschrijving van de artikelen in dit nummer.

Enkele van deze artikelen zijn beschikbaar als pdf bestand. Klik op een link of de bijbehorende afbeelding om de gewenste pdf te downloaden.

Let wel: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Inleiding

Voorpagina SoftwareBus 2011-1De eerste SoftwareBus van dit jaar ligt bij de abonnees. Geen abonnement en wil je wel eens zien wat de SoftwareBus te bieden heeft, dan krijg je hier al vast een voorproefje. Nieuwsgierig geworden naar de bus? Neem dan een abonnement. Weet ook dat van de vorige SoftwareBussen steeds meer online komt te staan. Neem daar dan ook een kijkje wanneer je wenst te weten wat er in de Bus staat. Deze SoftwareBus-informatie over de CompUfair op 5 februari en uitgebreid aandacht voor de Making of de GigaHits. Hieronder zijn de vaste rubrieken te lezen.

GigaHits 2011-1 staat vol leuke spelletjes. In deze SoftwareBus uitgebreid aandacht voor The Making of the GigaHits, Profijt van mobiel internet en voor wanneer je op zoek bent naar een ideale camera, dan wordt ook dat uitgelegd. Op de GigaHits dit keer de bootable Linux Gamers Net. Makkelijk om de kinderen spelletjes te laten spelen zonder dat je hoeft op te starten in je eigen omgeving.

De SoftwareBus is het magazine van CompUsers. Een abonnement kost voor HCC-leden en CompUsers-leden slechts euro 15,-  per jaar. Daarvoor krijg je zes nummers, inclusief bij ieder blad een GigaHits-DVD. De SoftwareBus is niet alleen het goedkoopste computermagazine van Nederland, maar bovendien het enige computermagazine met in iedere uitgave zo veel programma's op een 8,5 gigabyte volle DVD-ROM.


De vaste items zijn:

Van dit nummer zijn de volgende artikelen beschikbaar:

Van de overige artikelen worden teasers geplaatst en zullen er met het verstrijken van de tijd steeds meer integraal worden getoond. Na een jaar zal dan de hele SoftwareBus online staan. Het wordt dus de moeite waard om hier vaker te komen snuffelen. De overige artikelen zijn:

 

Categorieën