Preview SoftwareBus en GigaHits 2010-5

SoftwareBus en GigaHits 2010-5. Hieronder geven we een korte beschrijving van een de artikelen in dit nummer.

Enkele van deze artikelen zijn beschikbaar als pdf bestand. Klik op een link om de gewenste pdf te downloaden.

Let wel: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Inleiding

VoorplaatDe SoftwareBus staat boordevol interessante artikelen. In het midden van het blad zijn extra pagina's ingeruimd voor alle genomineerde foto's van de DigiFitoWedstrijd 2010. De prachtige winnende foto staat prominent midden in het blad. Alle foto's zijn ook aanwezig op de bijgevoegde GigaHits DVD. Overige thema's is het verslag van de CompUSers kaderdag en HCC!digital.

GigaHits 2010-5 bevat weer 8,5 gigabyte met meer dan 350 nieuwe programma's. Android-x86 (bootable) en Ubuntu 10.10. Veel over 3D-fotografie en 3D-modelling. Een nieuw onderwerp dat velen zal boeien. Tevens een aantal groene-programma's opgenomen waarmee je energie kunt besparen.

De SoftwareBus is het magazine van CompUsers. Een abonnement kost voor HCC-leden en CompUsers-leden slechts euro 15,- per jaar. Daarvoor krijg je zes nummers, inclusief bij ieder blad een GigaHits DVD. De SoftwareBus is niet alleen het goedkoopste computer-magazine van Nederland, maar bovendien het enige computer-magazine met in iedere uitgave zo veel programma's op een 8,5 gigabyte volle DVD-ROM.

Met ingang van dit nummer is besloten dat een aantal artikelen on-line komen te staan. Tevens staan de links genoemd in de artikelen vermeld. Het is dan eenvoudig om naar de juiste site te navigeren.
Vast zullen dat de volgende items zijn:

Nu zijn dat:

Van de overige artikelen worden teasers geplaatst en zullen er met het verstrijken der tijd steeds meer integraal worden getoond. Na 1 jaar zal dan de hele SoftwareBus on-line staan. Het wordt dus de moeite waard om hier vaker te komen snuffelen. De overige artikelen zijn:

 

Categorieën