Preview SoftwareBus en GigaHits 2010-6

SoftwareBus en GigaHits 2010-6. Hieronder geven we een korte beschrijving van de artikelen in dit nummer.

Enkele van deze artikelen zijn beschikbaar als pdf bestand. Klik op een link om de gewenste pdf te downloaden.

Let wel: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Inleiding

Voorpagina SoftwareBus 2010-6De SoftwareBus ligt al weer even bij de mensen in huis en zal door de abonnees al gelezen zijn. In de bus wordt teruggekeken op het afgelopen jaar en goede voornemens voor 2011 worden uitgesproken.

Hieronder zijn de vaste rubrieken te lezen.

GigaHits 2010-6 staat weer bomvol. In de SoftwareBus uitgebreid aandacht voor PartedMagic en Soluto: antifrustratie-software. PartedMagic is zelfs bootable opgenomen. Reden temeer om deze GigaHits te bewaren.

De SoftwareBus is het magazine van CompUsers. Een abonnement kost voor HCC-leden en CompUsers-leden slechts euro 15,-  per jaar. Daarvoor krijg je zes nummers, inclusief bij ieder blad een GigaHits DVD. De SoftwareBus is niet alleen het goedkoopste computer-magazine van Nederland, maar bovendien het enige computer-magazine met in iedere uitgave zo veel programma's op een 8,5 gigabyte volle DVD-ROM.

 

ErratUM:

In het artikel over tweede router in het netwerk is een storende fout geslopen. Zie hier voor meer informatie over de fout.


De vaste items:

Van dit nummer zijn de volgende artikelen beschikbaar:

Van de overige artikelen worden teasers geplaatst en zullen er met het verstrijken der tijd steeds meer integraal worden getoond. Na 1 jaar zal dan de hele SoftwareBus on-line staan. Het wordt dus de moeite waard om hier vaker te komen snuffelen. De overige artikelen zijn:

 

Categorieën