dinsdag 15 september 2009
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
·Windows 7 in sporthal en andere updates MegaCompUsersDag op 19 september·

Lezing Windows 7 in sporthal van H.F. Witte Centrum
Aanstaande zaterdag is het dan zover: de MegaCompUsersDag in het H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4 in De Bilt, van 10-16 uur. Met veel lezingen, Workshops, demo's, info en deelname door 20 HCC!groeperingen.
Gezien de reacties naar aanleiding van de vorige eMailing verwachten wij een grote opkomst. Vooral voor de lezing over Windows 7 door Tony Krijnen van Microsoft blijkt heel erg veel belangstelling.
De grootste lezingenzaal was al gereserveerd voor de Windows 7-lezing. Maar die was al overvol bij eerdere lezingen door Tony Krijnen en zal deze keer veel te klein zijn. Bovendien is de zaal direct daarna nodig voor andere lezingen, dus een uitloop was niet mogelijk.
Daarom heeft CompUsers, dankzij medewerking van een sportvereniging, de sporthal in het H.F. Witte Centrum voor aanstaande zaterdag erbij kunnen krijgen. Daarin worden circa 300 zitplaatsen ingericht.
Tevens wordt er een heel groot scherm met een mega-beamer opgesteld en er is een goede geluidsinstallatie. Iedereen zal de presentatie dus goed kunnen volgen.
De lezing begint om 10 uur en zal inclusief het vragenuurtje tot 12 uur duren. Zo nodig is enige uitloop mogelijk. We hopen dat iedereen voldoende aan zijn trekken kan komen.
Klik op de plattegrondjes hieronder voor een groter overzicht van het H.F. Witte Centrum en de indeling van de grote zaal.

                         

Inhoud eMailing
Windows 7 in sporthal
Extra Windows 7 RC's
Wijzigingen programma
Inschrijving Workshops
Parkeerproblemen?
·Surf naar eShop!·

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Extra Windows 7 Release Candidate DVD's
Er zijn heel veel aanvragen gekomen voor een exemplaar van de Windows 7 RC DVD. En er is goed nieuws! Microsoft heeft nog 250 exemplaren beschikbaar gesteld. Die zijn al onderweg.
Belangstellenden kunnen – zolang de voorraad strekt – een exemplaar krijgen. Direct na de lezing in de sporthal en de gehele dag in de grote zaal aan de CompUsers InfoBalie.
Wijzigingen programma
Op dit moment kunnen wij de volgende wijzigingen melden:
Lezing 10.00 – 11.00 uur, Oostbroeckzaal (Presentatie in de kerk)
     Deze lezing vervalt wegens ziekte van de inleider, Ad de Boon, van Bijbel & PC-ig.
Workshop 10.15-12.00 uur, Statenkamer (Videosoftware Magix)
     Deze Workshop vervalt wegens plotselinge zakenreis inleider Giovanni Barbarino
     (MultiMedia-ig). Degenen die al een plaats gereserveerd hadden, zijn per e-mail al op
     de hoogte gesteld.
Hieronder voor alle duidelijkheid nog eens het programma voor de lezingen en Workshops. Er zijn altijd nog verdere wijzigingen mogelijk, raadpleeg www.CompUsers.nl.
   
   
Inschrijving Workshops
Plaatsen reserveren kan op www.CompUsers.nl uiterlijk tot en met woensdag 16 september, mits er voor de Workshop van je keuze nog plaats beschikbaar is.
De spoeling is op dit moment al heel dun voor de twee Workshops in de ochtend. Voor de twee Workshops in de middag is reserveren niet meer mogelijk, maar we houden noch een aantal plaatsen vrij voor degenen die niet de gelegenheid hadden vooraf te reserveren. Wees er dus op tijd bij!
   
Parkeerproblemen?
Door de verwachte drukte kunnen de parkeergelegenheden op het terrein van het H.F. Witte Centrum overvol raken.
Gelukkig is er achter het H.F. Witte Centrum nóg een ruime parkeergelegenheid, maar die is niet bereikbaar via de ingang aan de Henri Dunantweg.
De extra parkeergelegenheid achter het H.F. Witte Centrum bereik je als volgt:
  • rij vanuit richting Utrecht c.q. A27 afslag 30 (Veemarkt) richting De Bilt (Biltse Rading)
  • na ca. 1 km bij de stoplichten rechtdoor
  • na 50 m op rotonde rechts en daarna gelijk weer rechts (Randweg)

Aan de Randweg is de extra parkeerruimte. Van daaruit is het H.F. Witte Centrum via twee toegangen bereikbaar (omlopen is dus niet nodig).

 
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl