vrijdag 23 oktober 2009
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
·HCC en CompUsers 27-28-29/11 in Jaarbeurs·

Zorg dat je erbij bent!
Ook dit jaar zijn er weer HCC-dagen. Drie dagen lang van 10-17 uur voor de bezoekers, maar vele maanden lang voor de vrijwilligers en het HCC-kantoor die alles voorbereiden.
        
De HCC-dagen maken ook dit jaar weer deel uit van HME: Het Multimedia Event (www.HME2009.nl). De HCC vind je meteen als je binnen komt. Wat de HCC allemaal presenteert vind je op de HCC-site.
Ook CompUsers zal in het HCC-paviljoen deelnemen. We zullen daar graag onze leden en ook andere belangstellenden verwelkomen. Op diverse 'eilanden' kun je kennis maken met de CompUsersvrijwilligers die allerlei leuke en interessante software (en hardware) demonstreren en uitleggen. Ook kun je korte lezingen/demo's bijwonen of deelnemen aan een snelcursus in een Workshop.
Meer detail volgens. Maar hieronder willen we vast enkele belangrijke zaken bekend maken:
  • gratis toegang voor HCC-leden.
  • gratis USB-stick 'PCtoGO' voor alle SoftwareBus abonnees.
  • gratis CompUsers 'MultiMediaMaX 2010 DVD-ROM' voor HCC- en CompUsersleden.
  • gratis MikroKalender voor iedereen.
Voor deze gratis aanbiedingen is het wel noodzakelijk om CompUsers op de HCC-dagen te bezoeken.
Inhoud eMailing
Zorg dat je erbij bent!
Gratis toegang HCC
Gratis USB-stick PCtoGO
MultiMediaMaX 2010
Gratis MikroKalender
·Surf naar eShop!·

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis toegang voor HCC-leden
Ieder HCC-lid krijgt gratis op vertoon van zijn HCC-ledenpas bij de kassa aan de Jaarbeurs een dagkaart voor de HME/HCC-dagen. Je hebt dus meteen toegang tot de hele beurs. Daar vind je informatie over computers/programma's/multimedia/games enzovoort. En als je nóg een dag wilt komen, dan kun je als HCC-lid korting krijgen op de toegangsprijs (€ 5,-- i.p.v. € 7,50 op de site bij voorverkoop; aan de kassa kost een ticket € 12,50).
Maar je kunt er ook veel interessante dingen kopen, vaak tegen heel scherpe prijzen. Ja, ook de vertrouwde marktkramen zijn weer terug, zodat de exposanten tegen de minste kosten hun producten kunnen aanbieden. Die marktkramen maken ook een gezellige indruk, heb ik altijd gevonden.
Gratis USB-stick PCtoGO voor SoftwareBusabonnees
SoftwareBusabonnees kunnen gratis de USB-stick PCtoGO komen afhalen. Dan kun je meteen kennis maken met de 'achterkant' van de SoftwareBus: de redactie, het team DTP-ers die de opmaak verzorgen, de previewers die de GigaHits DVD-ROM samenstellen.
En misschien wordt je wel zo enthousiast dat je ook mee wilt doen? O graag, we zoeken nog wat medewerkers voor de redactie, auteurs ad hoc of 'vast', terwijl ook het DTP-team en het DiscWare Team best wat extra hulp kan gebruiken. En het is nog leuk om te doen ook. Mail even naar redactie@CompUsers.nl als je hierover vragen of suggesties hebt.
Wat is de PCtoGO? Het is een normale 2 gigabyte USB-stick, maar geen gewone normale. Hij is namelijk voor de helft gevuld met ca. 200 'portable' programma's  voor dagelijks gebruik, onderweg maar ook thuis.  Vooral op reis is dat handig, je hebt een pc van 15 gram in je zak die je tot leven kunt laten komen op elke Windows-pc. Maar je kunt er ook een volledig Linuxsysteem mee booten. Voor USB-stickgebruik is het toegepaste PuppyLinux niet alleen 'klein en lief', maar ook reuze handig.
Voor niet-abonnees is de PCtoGO-stick te koop voor € 6 tijdens de HCC-dagen of € 7,50 in onze eShop (niet-leden: € 10).
Maar je kunt ook snel abonnee worden. Voor ¬ 15 (HCC-ledenprijs) per jaar ontvang je dan 6x de SoftwareBus en de GigaHits DVD-ROM vol software. En als je vóór de HCC-dagen abonnee wordt, dan kun je ook een gratis PCtoGO-stick komen ophalen.
Nog geen abonnee? Dan is het nu hoog tijd je op te geven: www.CompUsers.nl/eShop.
Gratis MultiMediaMaX 2010 DVD-ROM
Alle HCC- en dus ook alle hcc!CompUsersleden kunnen tijdens de HCC-dagen bij CompUsers gratis de MultiMediaMaX 2010 DVD-ROM ophalen. Dat is ca. 8,5 gigabyte aan multimediaprogramma's en -systemen.
Je kunt je pc ermee opstarten en je hebt een uitgebreide gratis multimediacentrale. Je kunt er ook een video mee afspelen in de huiskamer met een collage van ingezonden foto's van de CompUsers DigiFoto VakantieFotoWedstrijd.
Voor een snelle afhandeling heb je weer de HCC-ledenpas nodig. Misschien zijn er vooraf of ter plaatse aanvullende gegevens van je nodig. Hierover geven we binnenkort informatie.
Gratis MikroKalender 2010 voor iedereen
Bij CompUsers hoeft niemand met lege handen weg te gaan. Want iedere bezoeker mag een MikroKalender 2010 meenemen. Dat is een handige zakkalender. Met ook wat handige informatie van hcc!CompUsers, zoals de data van de drie landelijke bijeenkomsten van 2010 in De Bilt.
En als je nog steeds geen abonnee van de SoftwareBus bent … en er toch nog over na wilt denken … neem dan gratis een proefnummer mee, inclusief een GigaHits DVD-ROM.
     
Uitslag DigiFoto VakantieFotoWedstrijd
Er zijn ca. 300 foto's ingezonden, waarvan  veel met een buitengewoon hoog niveau. Dank aan alle inzenders.
De jury heeft haar moeilijke taak volbracht en uit 15 genomineerde foto's de drie prijswinnaars aangewezen. De deelnemers worden op dit moment geïnformeerd. In de volgende eMailing zullen we de uitslag en de winnende foto's bekend maken.
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl