donderdag 4 februari 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
·CompUsersDag 6 februari De Bilt;
uitgebreide KoopjesMarkt·

Het KoopjesFestijn!
Voor de CompUsersDag van aanstaande zaterdag in De Bilt (10-16 uur in H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4) staat onder andere de jaarlijkse Koopjesmarkt op het programma. Dat wordt meer een KoopjesFestijn dan een KoopjesMarkt.
In de eerste plaats omdat dit jaar maar liefst tien leden zich aangemeld hebben om hun overtollige, doch nog goed bruikbare spullen aan een nieuwe eigenaar over te doen. Bovendien hebben zij dit jaar een zeer uitgebreid aanbod.
Om ruimte te bieden aan deze uitgebreide markt wordt de gehele achterwand van de grote zaal daarvoor ingericht. Wellicht vind je daar iets tussen wat je altijd al zocht of best goed kunt gebruiken. Het echte HCC!dagen-gevoel is terug?
De aangeboden spullen moeten goed en in het geval van software bovendien legaal zijn. De verkoper maakt zich bekend aan de koper, dus ingeval van problemen kun je daarop terug vallen.
Inhoud eMailing
Het KoopjesFestijn!
SecondMedia aanbod
Verwachte artikelen
Lezingen aangepast
·Surf naar eShop!·

 

 

 

 

 

 

 

Het SecondMedia aanbod
Bovendien is CompUsers een samenwerking aangegaan met SecondMedia BV (www.secondmedia.nl). Zij verkopen allerlei interessante artikelen, afkomstig van retouren van grote winkelketens, overstocks, etc. Alles wordt grondig gecontroleerd en in orde gemaakt voordat het de klant bereikt. En verkocht met twee jaar garantie (behalve B-goederen).
De SecondMedia-prijzen zijn uiteraard heel erg concurrerend, dus sla eens je slag. SecondMedia is vooral bekend van de HCC!dagen.
We willen graag de CompUsers-leden het gehele jaar laten profiteren. De bedoeling is om een tiental wisselende aantrekkelijke artikelen tegen nog lagere prijzen dan in de SecondMedia webwinkel aan te bieden. Je besteld via de eShop van CompUsers, betaalt via CompUsers, maar de gehele levering wordt uitgevoerd door SecondMedia, die tevens de garantie verzorgt.
Om vast de smaak te pakken te krijgen, hebben we aanstaande zaterdag tien artikelen (beperkt) beschikbaar. Nog aantrekkelijker, omdat je dan bovendien de transportkosten uitspaart! Je krijgt een bewijs van aankoop mee, voor het geval je aanspraak wilt maken op de garantie.
Verwachte artikelen
De volgende artikelen worden verwacht:
(klik op artikel voor meer info) SecondMedia CompUsers
Kleuren laser printer, Konica Minolta 2310(A) € 109,00 € 95,00
Draadloos toetsenbord en muis (A+) € 11,95 € 6,95
Kinzo snelspan werkbankklem (A+) € 9,95 € 4,95
Kinzo soldeerbout (A+) € 9,95 € 5,95
gereedschapset 25 dlg (A+) € 4,95 € 2,95
Workzone 5 in 1 multimeter (A+)
  • Ultrasone afstandsmeter
  • Opsporen van stroomleidingen
  • Opsporen van metaal
  • Opsporen van hout
  • Laserwaterpas
€ 24,95 € 11,95
Skymaster batterij oplader,
incl 4 2300 mAh batterijen
 (A+)
€ 6,95 € 3,95
Klik op de artikelen voor verdere specificaties. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bij bestelling komen de transportkosten erbij (vanaf € 7,95 en afhankelijk van gewicht); tijdens de bijeenkomst van 6 februari vervallen de transportkosten, maar de voorraad is beperkt.
Alle prijzen liggen heel ver onder de oorspronkelijke winkelprijzen. Bovenstaande artikelen zijn 'A+' (geheel nieuw) of 'A' (geopend geweest/nagenoeg nieuw).
De laserprinter bijvoorbeeld is alleen al aantrekkelijk wegens de kleurencartridges. Die kosten los op internet ca. €; 300! Met deze printer druk je niet alleen mooier, maar ook de drukkosten 'druk' je aanzienlijk. Want de meegeleverde cartridges zijn voor ten minste 90% gevuld. En dat kun je zelf controleren door de printer een statusrapport te laten afdrukken.
 
 
 
 
Lezingen aangepast
Zoals altijd behouden we ons eventuele programmawijzigingen voor. Kijk daarom ook op www.CompUsers.nl. Maar dan nóg kan blijken dat er wat gewijzigd moet worden, bijvoorbeeld als iemand wegens ziekte niet kan komen.
Op dit moment kunnen we de volgende wijzigingen melden voor de lezingen:
11.00-12.00 Windows 7, eerste indruk
Je kent Windows 7 nog niet, je hebt het nog niet gezien of nog maar kort op je PC. Rein de Jong (Platform Windows) toont wat het is en waar je op moet letten tijdens de installatie. Alle nieuwe dingetjes van Windows 7 komen aan bod en worden kort aangetipt. Het nodigt uit om later thuis te gaan experimenteren.
12.30-13.30 Kleurkalibratie van je beeldscherm en printer
Niemand minder dan onze kleuren-'guru' Jurriaan Nijkerk (Platform DigiFoto) gaat deze lezing verzorgen.
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl