zaterdag 20 februari 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
·PCtoGO blijft komen.....·

Je wacht nog op de gratis PCtoGO-stick?
Dat kan! Na alle ellende en vertraging met de 'fakes' uit China blijkt dat de verzending via DHL in Nederland opnieuw voor vertraging zorgde.
Ga ons de komende twee weken s.v.p. niet hierover mailen! Maar degenen die op 10 maart nog steeds op hun gratis PCtoGO-stick wachten, mogen gerust mailen naar PCtoGO@CompUsers.nl. Lees verder hieronder.
De PCtoGO-stick was gratis voor SoftwareBus-abonnees op de CompUsers-stand tijdens de HCC-dagen in november. Maar deze is ook te koop voor weinig in onze eShop. Kijk daar eens rond. Alles is daar goedkoop, vooral het abonnement op het CompUsers-magazine SoftwareBus (ledenprijs € 15/jaar; hiervoor krijg je zes nummers, inclusief de GigaHits DVD-ROM vol software).
Inhoud eMailing
Gratis PCtoGO-stick?
Foei DHL!
Maar ...  er komt meer
En ... nog meer
PCtoGO in de eShop
PCtoGO in zelfbouw
·Surf naar eShop!·
 
 (SnailMail zul je bedoelen...)

Zorgen in plaats van beZorgen!
DHL bezorgt goedkoper en zit toevallig vlak om de hoek bij de eShop. Op zaterdag 30 januari, vóór 12 uur, brachten we daar 1.300 enveloppen met PCtoGO-sticks. Die zouden op donderdag 4 februari bezorgd worden, werd ons beloofd. En dat stond ook op hun site: 'De doorlooptijd van deze service is 5 werkdagen.'

Dan de feiten: DHL deed er ongelooflijk traag over. Na ruim drie weken
krijgen we nog steeds klachten van mensen die zitten te wachten.

Wat zegt DHL hiervan? 'We hebben een service-niveau van 99,8%'. Op een nadere verklaring laten ze ons nog steeds wachten. Welnu, onze eShop weet met 99,9% zekerheid dat we nooit meer gebruik maken van DHL om post te bezorgen. Een nadere kwalificatie van DHL willen we u onthouden.
Het spijt ons voor degenen die door nalatigheid van DHL zo lang moesten wachten!
Maar ...  er zit nog meer aan te komen
Uit het klachtenpatroon viel op dat een aantal SoftwareBus-abonnees zich tijdens de HCC-dagen in de CompUsers-stand niet voor de PCtoGO-stick lieten registreren, maar wel voor de MultiMediaMaX 2010 DVD.
We hebben besloten de lijsten naast elkaar te leggen en deze abonnees alsnog een PCtoGO-stick gratis toe te sturen. Er is een extra order van 400 stuks geplaatst, en die worden eind volgende week binnen verwacht. De enveloppen liggen al klaar. Enne … we verzenden deze per TNT :-).

     

 

En ... nog meer
Dan is er ook nog een groep bezoekers die zich op de HCC-site registreerden voor de MultiMediaMaX DVD. We hebben bij de HCC hiervan een lijst opgevraagd, zodat we kunnen nagaan wie hiervan een abonnement op de SoftwareBus heeft. Die krijgen ook alsnog een gratis PCtoGO-stick toegestuurd.
Als deze lijst snel binnen is, dan gaan die ook over circa een week op de post.
 
PCtoGO-stick in de eShop
Niet iedereen krijgt deze gratis. En de PCtoGO-stick blijkt razend populair. Ze vliegen ook via de eShop de deur uit. En dat geldt ook voor de halskoordjes.
Er zijn twee types PCtoGO:
- USB-swivelstick van twee gigabyte (€ 8,50)
- USB-creditcardmodel van twee gigabyte (€10,00)
Deze zijn voor de helft gevuld met data: 'portable' programma's (waarmee je op een gastsysteem je eigen 'dingetjes' kunt doen, bijvoorbeeld e-mailen) en bootable Puppy Linux met veel programma's.
De andere helft is beschikbaar voor de opslag van je eigen gegevens.
De swivelstick ziet er voortaan uit zoals hiernaast afgebeeld. Ook het creditcard-model beelden we hiernaast af.
De halskoordjes zijn reuze handig voor USB-sticks, MP3-spelers, camera's, mobieltjes, enzovoort. In de eShop zijn deze vanaf € 0,50 verkrijgbaar in het zwart en binnenkort ook in bonte kleuren: rood, wit, blauw, zwart (nog handiger) vanaf € 0,60.
Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW. Zie www.CompUsers.nl/eShop.
 
 
 
PCtoGO in zelfbouw
Als je een USB-stick van (ten minste) 2 gigabyte hebt, dan kun je zelf een PCtoGO-stick maken. Het is dan handig als je de SoftwareBus/GigaHits hebt (koop eventueel SoftwareBus 2010-1 los in de eShop voor € 5).
Ook is het mogelijk zonder de SoftwareBus, maar dat kost wat meer moeite en vereist het downloaden van relatief grote bestanden. Zie www.CompUsers.nl/PCtoGO.
      
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl