zondag 14 maart 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
·Platform DigiFoto: excursie op 17 april·

Fotoexcursie naar het Veenpark in Barger Compascuüm
De halfjaarlijkse excursie van het Platform DigiFoto is uitgegroeid tot een goede traditie. Op 17 april gaan we naar het het Museum-Veendorp in Barger-Compascuüm. Noteer deze datum vast in je agenda!

 
Lees hieronder hoe je kunt deelnemen. De kosten zijn minimaal, in principe alleen je eigen reis- en verblijfkosten en de toegang tot het museum.
   
Inhoud eMailing
Fotoshoot op 17 april
In Barger Compascuüm
Programmaboekje
Deelname en kosten
Aanmelden fotoshoot
·Surf naar eShop!·

 

 

 

 

 

Het Veenpark in Barger Compascuüm (Drente)
Ditmaal gaan we niet voor een 'industriële' bestemming, zoals in voorgaande jaren, maar duiken we een stuk aangrijpende Nederlandse geschiedenis in: het leven en werken in de (voormalige) veenkoloniën.
 
Het Veenpark in Barger Compascuüm is dé plek om dit te zien, te voelen en -uiteraard- te fotograferen. Voor een fotoshoot een meer dan inspirerende locatie, waar voor elk wat wils voor de lens is te krijgen.
 
Het Veenpark is een openluchtmuseum. Niet zomaar een museum, maar een groot gebied met een tweetal echte (voormalige) veendorpen, alle daarbij behorende industrie, infrastructuur, natuur en landschappen, en nog veel meer.
Programmaboekje
Van de excursie is een uitgebreid(er) programmaboekje gemaakt. Hierin staat in meer detail hoe de fotoexcursie wordt georganiseerd.
 
Dit programmaboekje kun je hier downloaden; het is een PDF bestand.
   
Deelname en kosten
Deelname aan deze fotodag staat open voor deelnemers van het Platform DigiFoto van CompUsers.   Ieder lid van CompUsers kan gratis deelnemer worden op www.CompUsers.nl/DigiFoto. Ben je nog geen deelnemer van het Platform DigiFoto, dan kan dit ook bij aanmelding geregeld worden.
 
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De enige kosten die u heeft, zijn uw reis- en verblijfkosten en de entree voor het Museumdorp. De entree voor het museumpark bedraagt 12,75 euro per persoon (11,25 euro voor senioren 65 +). Bij deelname van 20 personen of meer is een groepskorting mogelijk; hierover word je tijdig geïnformeerd.
      
Aanmelden
Aanmelden kan vóór 1 april 2010 via dit inschrijfformulier.
 
        
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl