dinsdag 27 april 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•CompUsersDag 24 april: dubbel genoegen•

Ondanks mooi weer erg druk
Een stralende voorjaarsdag met zomerse temperaturen. En toch had de CompUsersDag van zaterdag 24 april meer bezoek dan in februari! Misschien hebben velen de suggestie opgevolgd om er tevens een dagje bloesemtocht voor het gezin van te maken.
  
Marijke zat bij de deur de bezoekers te verwelkomen, wegwijs te maken, maar ook te 'turven'. Want iedere 25e bezoeker hadden we een gratis CompUsers computer (nou ja minimicronanocomputertjetjetje) beloofd.
  
Marijke heeft tot drie uur 's middags 391 bezoekers geteld die (HCC) lid waren, plus 22 niet-leden. Daarnaast waren er ca. 40 kaderleden van CompUsers en ca. 15 van gastgroeperingen binnen, om deze stroom bezoekers een interessante dag aan te bieden.
  
Een bezoeker wilde graag zo'n CompUsers computertje bemachtigen, maar hij bleek de 19e. Hij is naar buiten gegaan en kwam terug na zes personen voor te laten gaan. Pech, hij was toen de 24e. Want er zat een bezoeker tussen voor een andere activiteit in het HF Witte Centrum. En Marijke was streng en sterk in de leer.
Inhoud eMailing
Mooi weer, toch druk
Foto-impressie
DigiVideo come-back
PCtoGO moest komen
Alg. Leden Vergadering
·Surf naar eShop!·

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een foto-impressie voor dames
Als we het over een foto-impressie hebben, dan hebben we het in de eerste plaats over het CompUsers Platform DigiFoto en de fotostudio. Daar werden de hele dag modellen uit het publiek door een visagiste onder handen genomen en door de leden van het Platform gefotografeerd.
              
Ja dames, kom de volgende keer gerust mee, je houdt er vast een serie leuke foto's aan over. Let eens op dat meisje hieronder. Ze komt samen met haar vader als verlegen meisje binnen en gaat naar huis als een topmodel. En ook mannen deden mee.

             
Maar er werd natuurlijk niet alleen gefotografeerd. De hele dag demo's, lezingen en Workshops. En ook de CompUmart was gezellig druk. Er werd weer veel verhandeld. Leden boden hun nog goede gebruikte spullen aan en er was een uitgebreid aanbod van nieuwe computer- en hobbyspullen van SecondMedia. Vooral de kleine netbooks van ¬ 195 en de grote kleurenlaserprinters van ¬ 95 waren erg in trek.
CompUsers DigiVideo come-back
Het CompUsers Platform DigiFoto is een tijdje op de achtergrond gebleven. Maar het is bezig warm te draaien voor een come-back!
 
Hier vast een voorproefje, een korte video-impressie van de CompUsersDag van zaterdag 24 april. Klik op de schermafdruk hiernaast. Dan opent je browser. De video wordt vervolgens afgespeeld vanaf YouTube.
 
PCtoGO moest komen
De PCtoGO-stick van CompUsers blijft gaan en komen. Vooral gaan! We waren door de hoge verkoop weer door de voorraad van het model 'swivel stick' heen en konden alleen het model 'credit card' aanbieden. 
  
Natuurlijk hadden we tijdig een nieuwe order geplaatst bij onze Chinese leverancier. Waaronder een aantal oranje exemplaren, speciaal voor Koninginnedag, maar ook voor de voetballiefhebbers die het Wereldkampioenschap een warm hart toedragen. 
  
Helaas, ze zijn op het vliegveld van Hong Kong blijven steken. Door de IJslandse aswolk was een week lang geen vliegverkeer met Europa mogelijk. 
  
Inmiddels wordt de achterstand ingehaald, de nieuwe voorraad PCtoGO-sticks is nu onderweg. Binnen enkele dagen zal onze voorraad weer op peil zijn.
Bestel dus gerust in onze eShop.
    
   
Algemene Leden Vergadering
Om 12 uur was de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van CompUsers. Ruim 60 leden hadden de moeite genomen om deze bij te wonen, naast de tien zittende, vertrekkende en komende bestuursleden.
  
Er werd verslag gedaan van de activiteiten in het afgelopen jaar. Maar er werd ook een blik geworpen op de plannen voor dit jaar. CompUsers zal vooral zich inzetten voor de realisatie van HCC 2.0. Hiermee wil de HCC zich meer richten op de interesses van een breed publiek, tijdens bijeenkomsten, maar vooral ook in de thuissituatie. Internet speelt daarbij een belangrijke rol.
 
 
 
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl