zaterdag 31 februari 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Laatste nieuws MegaCompUsersDag•


Uitslag DigiFotoWedstrijd
De DigiFotoWedstrijd van het CompUsers Platform DigiFoto sloot op 1 september. Toen waren maar liefst 200 inzendingen binnen!

De jury bestond uit Stephan van Raay (redacteur CHIP Foto Video Digitaal), Wammes Witkop (freelance journalist, ex-hoofdredacteur PC-Active) en Jos van den Berge (amateurfotograaf; Compusers Platform Digifoto). Zij hebben hard gewerkt aan de beoordeling. En genoten van het hoge niveau van de inzendingen.

We verklappen de uitslag nog niet. Morgen om 12.00 uur in de sporthal van het HF Witte Centrum zijn de drie genomineerden voor de 1e, 2e en 3e prijs aanwezig. Samen mogen zij maar liefst duizend Euro verdelen, te besteden aan fotospullen of reizen.

Om 12 uur gaan we bekend maken wie welke prijs heeft gewonnen. Bovendien zullen we de winnende foto's aan jullie laten zien, levensgroot. En ik zeg je vast: het zijn  bijzonder mooie foto's!

 In de volgende SoftwareBus zullen wij de 24 foto's publiceren die in de laatste race meededen voor de 1e, 2e en 3e prijs. Ook allemaal mooie foto's die best aandacht verdienen. Op de GigaHits komt bovendien een diashow van deze foto's.

Een leuk succes voor ons Platform DigiFoto. Gefeliciteerd, jongens! En we kijken al uit naar jullie volgende DigiFotoWedstrijd.
Inhoud eMailing
DigiFotoWedstrijd
Te koop, te koop....
SecondMedia
Spelcomputers
Door CompUsers-leden
·Surf naar eShop!·

 

 

Te koop, te koop, te koop
We schreven al dat morgen een heleboel leuke artikelen te koop zullen zijn. Te veel om op te noemen, maar de belangrijkste staan hieronder. 

SecondMedia
De artikelen van SecondMedia worden verkocht met garantie (vraag even een bon). Klik op de blause titels hieronder voor gedetailleerde info.

Kleurenlaserprinter
We hebben weer een beperkt aantal Konica Minolta 2430 laserprinters. Voor een prijsje waar je normaal bij lange na niet de kleurencartridges voor kunt kopen kun je nu vanuit je netwerk in kleur printen. Slechts Euro 95.

Notebook kit
Muisje, USB verloopjes, LED lampje en nog veel meer. Voor je Note(Net)book. In keurig etui. Euro 12.

Draadloze koptelefoon
In het huidige multimedia-tijdperk kun je eigenlijk niet zonder. Ze kosten slechts Euro 15.

Workzone multimeter

Je meet afstanden, zoekt leidingen op en nog veel meer functies. We geven ze bijna weg voor Euro 10.

Aktetas
Toch wel handig, al was het maar om boodschappen mee te doen :-). En voor de prijs kun je het niet laten. En het is echt rundleer, te mooi voor een notebook. Euro 15.

Alu gereedschapskoffer

Raak je ook altijd van alles kwijt? Dat levert commentaar van je partner op en kost ook geld. Stop het voortaan n een nette gereedschapkoffer. Euro 15.

^To
      
        
        
         Spelcomputers
Heb je wel eens jaloers gekeken naar de Wii? Een heel mooie spelcomputer en nog veel meer, maar een beetje duur.

Morgen hebben we een beperkte voorraad van dat soort spelcomputers. Nee, geen Wii en wat eenvoudiger. Maar wel heel mooi om spellen op te spelen. We demonstreren het gebruik.

Wil je er ook een? Met console, joystick, twee controllers, twee game cartridges, golfclub,tennisracket, twee tafeltennisbats, honkbalknuppel en de nodige snoeren. Alles draadloos, behalve de snoeren.

In totaal 16 sportgames en 69 arcadegames. Slechts 25 Euro. Met garantie, gekocht bij Action. Daar mag je ze ook zelf gaan kopen, want we hebben slechts vijf stuks.

 

Door CompUsers-leden

De artikelen aangeboden door CompUsers-leden worden verkocht 'as-is', maar bij twijfel loop je even langs de HCC!Testbank en als daar aanleiding voor is heb je garantie tot de deur. De verkopers moeten zich trouwens bekend maken, zodat je ook later voor raad of problemen kunt aankloppen. Want een goed lid is coulant, toch?

Wat er is weten we natuurlijk nog niet. Maar we weten wel dat er altijd veel belangstelling voor is.

 Je zoekt LAN kabels? Doosjes voor CD/DVD? Je DVD-drive is kapot en moet vervangen worden? Een digitale camera voor je (klein)kind? Je kunt het allemaal tegen komen.

Ik heb me laten vertellen dat er zelfs (nieuwe) helicopters zijn. Vast aangeboden door iemand die recent de HCC!dagen bezocht.


 
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl