woensdag 20 oktober 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•CompUsers Kaderdag, HCC!digital 5 en 6 nov.•

SoftwareBus met 50% korting
Een groot deel van de CompUsers-leden leest al het CompUsers-magazine SoftwareBus. Voor de leden die nog geen abonnement hebben, maken we het tijdelijk extra aantrekkelijk. Ook HCC-leden en niet-leden kunnen van dit aantrekkelijke aanbod gebruik maken.

De SoftwareBus is het full-colour magazine van CompUsers en verschijnt 6x per jaar. Elk nummer wordt vergezeld van de GigaHits, een DVD-ROM met 8,5 gigabyte programma's, elk met een 'Preview' in een gemakkelijk menu.

De SoftwareBus is het goedkoopste computermagazine van Nederland en tevens het enige met zoveel programma's op een DVD.Je ontvangt het eerste nummer al medio november. Dan nog een vóór de kerst. En volgend jaar nog zes nummers. Dat zijn in totaal acht keer de SoftwareBus en GigaHits, dus per stuk slechts Euro 1,25.

Na afloop van dit proefabonnement gaan we verder voor de normale abonnementsprijs van Euro 15,- per jaar, tenzij je voor 1 oktober 2011 opzegt.

Neem direct een proefabonnement. Surf naar www.CompUsers.nl/eShop voor de verdere actievoorwaarden en aanmelding. 
Inhoud eMailing
SoftwareBus -50%
Kaderdag impulsen
CompUsers>HCC!digital
·Surf naar eShop!·
Nieuwsgierig?

Klik op afbeelding hierbovenCompUsers Kaderdag; Nieuwe impulsen
Zaterdag 16 oktober waren dertig CompUsers kaderleden bijeen in Breukelen voor de jaarlijkse CompUsers Kaderdag. Hier werd besproken wat beter kan en moet. Ook werden er nieuwe ideeën geboren voor 2011.

Het drukke programma kon volgens schema worden afgewerkt. Er was een prettige sfeer, een goede participatie en er ontstonden goede plannen voor het volgende jaar.

Verbeterpunten zijn onder andere:
  • De website www.CompUsers.nl zal meer informatie bevatten en actueler worden. Hierbij gaan ook de CompUsers Platforms ieder op hun terrein een actieve rol spelen.
  • De interactie tussen website, SoftwareBus en GigaHits zal meer in beeld gebracht worden.
  • In de SoftwareBus komt een rubriek Tips & Trucs
  • De CompUsers Platforms zullen meer in beeld komen en pro-actief hun activiteiten uitstralen naar de leden en bezoekers.
  • Publiciteit en Public Relations van CompUsers zullen systematisch ter hand worden genomen.
Verder werd er onder andere gesproken over de invulling voor CompUsers van HCC!digital op 5 en 6 november in de Jaarbeurs, enkele wijzigingen in de statuten van CompUsers om beter af te stemmen op de nieuwe HCC-reglementen en de organisatie van de CompUfair op 5 februari 2011.

Tevens werd een actie voor de SoftwareBus ingeluid, zie hierboven. Nieuwe abonnees krijgen de SoftwareBus tot 1 januari 2012 tegen 50% van de normale abonnementsprijs.

Dit is uiteraard slechts een deel van de dagoogst. Een uitgebreider verslag komt in SoftwareBus 2010-5.

CompUsers-stand in HCC!digital
Op 5 en 6 november zijn in Hal 10 van de Jaarbeurs in Utrecht weer de HCC!dagen, maar nu onder de naam HCC!digital. Hier zullen de HCC!groeperingen heel veel informatie en kennis voor de bezoekers presenteren. Tevens is er een commerciële markt, waar je altijd leuke dingen vindt, die je niet dagelijks in de winkel of op internet aantreft en vaak tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

CompUsers zal deelnemen aan HCC!digital. Dit jaar weer zoals gebruikelijk in een eigen stand. Je vindt hier onder andere de CompUsers Platforms met demonstraties, korte lezingen en workshops.

CompUsers-leden en HCC-leden kunnen hier de gratis MultiMediaMaX 2011 DVD-ROM afhalen, die daarna te koop is in de eShop voor Euro 6,-.  CompUsers-leden mogen bovendien een gratis CD- of DVD-ROM uitzoeken uit de titels t/m 2009, zolang de voorraad strekt.

Binnenkort komen we per e-Mailing naar je toe met verdere details over het CompUsers-programma tijdens HCC!digital.

Reserveer vast 5 of 6 november in je agenda. HCC- en CompUsers-leden kunnen per internet twee dagkaarten bestellen voor Euro 2,95; meer kan ook voor Euro 9,95. Niet-leden betalen Euro 9,95  per kaart in de voorverkoop.

Let op! Aan de kassa zijn de kaarten aanzienlijk duurder!
Bestel dus tijdig op internet-->
(€ 10,-- voor HCC-leden, € 12,50 voor niet-leden).      Drukte bij CompUsers
HCC!dagen 2009Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl