woensdag 27 oktober 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Gratis MultiMediaMaX 2011 DVD-ROM; SoftwareBus tot 1-1-2012 voor € 10•


CompUsers op HCC!digital
Op 5 en 6 november is het HCC!digital evenement in de Jaarbeurs (Hal 10) te Utrecht. Hét digitale kennisevenement voor de computergebruiker, gecombineerd met een commerciële markt.

En natuurlijk heeft CompUsers daar een grote stand. Bezoek CompUsers voor kennis op het gebied van systemen en applicaties, voor antwoorden op al je vragen, voor demo's en presentaties, voor korte lezingen.

Binnenkort sturen we het programma voor deze lezingen, de presentaties en de demo's. Dan kun je zo gericht mogelijk naar de CompUsers stand komen.

Let op! De toegangskaarten voor HCC!digital zijn niet helemaal gratis, maar kosten slechts
€ 2,95 mits vooraf besteld. Bestel dus nu, anders ben je aan de kassa veel meer kwijt.

  € 2,95   € 9,95
Inhoud eMailing
Kom naar HCC!digital
Gratis MultiMediaMaX
SoftwareBus voor € 10
eShop storing
 

Gratis MultiMediaMaX 2011


Evenals voorgaande jaren kunnen leden van CompUsers, maar ook leden van de HCC, bij de  CompUsers-stand de gratis MultiMediaMaX 2011 DVD-ROM afhalen, zo lang de voorraad strekt.

Als je zeker wilt zijn van een MultiMediaMaX 2011 en snel geholpen wilt worden, kun je het best een gratis exemplaar reserveren op onze website. Je krijgt dan per email bericht. Print deze mail uit en ontvang de gratis DVD-ROM aan de CompUsers InfoBalie op 5 en 6 november tijdens HCC!digital.

 

De MultiMediaMaX 2011 is een dual layer DVD-ROM met een capaciteit van 8,5 gigabyte. Met  meer dan 800 programma's op het gebied van digitale fotografie en beeldbewerking, videobewerking, CD- en DVD-mastering, TV, radio, en dergelijke. Er staat ook een presentatie op van de genomineerde en winnende foto's van de DigiFotoWedstrijd 2010, die afgespeeld kan worden op de TV in de huiskamer.

En er staat een Media Center op dat geïnstalleerd kan worden onder Windows, Linux, en de Mac. Hij kan zelfs standalone kan werken, als de pc met de MultiMediaMaX 2011 wordt opgestart.

Alleen tijdens HCC!digital kun je de MultiMediaMaX 2011 gratis afhalen. Je kunt deze disc ook bestellen in de eShop van CompUsers voor € 6,- (incl. alle kosten). Op die manier heb je je toegangskaart van € 2,95 al meer dan 2x terugverdiend! 

SoftwareBus tot 1 januari 2012 voor € 10


We hebben een super-aanbod voor nieuwe abonnees. Tot 1 januari 2012 krijg je de SoftwareBus compleet met de GigaHits DVD-ROM voor slechts € 10. Dat zijn acht nummers; twee in 2010 en zes in 2011.

Dit aanbod geldt voor iedereen. Ook als je geen lid bent van de HCC of CompUsers.

Geef je snel op, dan het je de eerste van deze acht al medio november in huis. Vol interessante artikelen. En de GigaHits is een dual layer DVD met 8,5 gigabyte aan programma's.

Klik hier: proefabonnement SoftwareBus tot 1 januari 2012 voor € 10.

CompUsers eShop storing


Sedert enkele dagen is de CompUsers eShop beperkt operationeel wegens een storing op de server. Deze is daarom tijdelijk niet via www.CompUsers.nl te bereiken. Er wordt uiteraard aan een oplossing gewerkt, maar die kan nog een aantal dagen op zich laten wachten.

Voor de belangrijkste zaken zijn tijdelijke oplossingen gemaakt op www.CompUsers.nl. Het aanmelden voor een proefabonnement op SoftwareBus (tot 1 januari 2011 voor € 10) en voor de gratis MultiMediaMaX 2011 loopt gewoon door.


Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl