zaterdag 31 februari 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•CompUsers op HCC!digital 5-6 nov. (deel 1)•


Hier vind je hcc!CompUsers
Volgende week vrijdag en zaterdag is HCC!digital in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast het Centraal station en perfect bereikbaar per openbaar vervoer. En ook met voldoende parkeermogelijkheden. Je kunt er terecht van 10 tot 17 uur. Bestel snel nog via internet je kaarten met korting.

Natuurlijk is daar ook een grote stand van hcc!CompUsers. Echt de moeite waard om te bezoeken. CompUsers zorgt nog meer dan anders voor veel informatie, demo's, kennis, hulp.

Vergeet niet je MultiMediaMaX 2011 DVD-ROM op te halen. Gratis voor CompUsers- en HCC-leden. Neem je HCC!ledenpas mee.

En de CompUsers-stand is een gezellig ontmoetingspunt. Voor leden staat de koffie klaar, met een cookie. Maak eens een praatje met een collega-computeraar. Of schiet de VraagBaak aan om je problemen voor te leggen.

HCC!digital is in Hal 10 van de Jaarbeurs. Als je de hal in komt, even links aanhouden en dan het hoofdpad rechtsaf naar achter in de hal volgen. An het eind loop je vanzelf tegen de hcc!CompUsers-stand aan.

Wat hcc!CompUsers allemaal biedt tijdens HCC!digital, is te veel om allemaal in deze eMailing op te nemen. We sturen over enkele dagen een vervolg.
Inhoud eMailing
Vindt hcc!CompUsers
Stand hcc!CompUsers
Gratis MultiMediaMaX
8x SoftwareBus € 10
Platform WebOntwerp
Platform DigiFoto
Lezingen op de stand
En nog meer.......


 

Standindeling hcc!CompUsers
Voor de mensen die aan een half woord genoeg hebben, presenteren we hieronder een plattegrond van de stand zelf. Aan de hand hiervan krijg je een indruk van wat je kunt verwachten van hcc!CompUsers tijdens HCC!digital.Maar dat is toch eigenlijk te kort door de bocht. De aanpak van CompUsers is dit jaar duidelijk anders dan andere jaren. We richten ons veel meer op de bezoekers. De tafels zijn allemaal op sta-hoogte, zodat de presentatoren gemakkelijk met de bezoekers kunnen communiceren. En natuurlijk ook een goed zicht hebben op de beeldschermen.

Aan elke tafel worden doorlopend demo's en presentaties gegeven. Vragen? Die worden ook 'tussendoor' graag beantwoord. Gaat de vraag over een ander onderwerp, wacht dan even totdat de lopende presentatie voorbij is. Dat is nooit meer dan een kwestie van minuten.

Bovendien staat altijd een aantal mensen van de CompUsers VraagBaak gereed om vragen te beantwoorden.

Wil je meer? Bezoek dan een lezing op de stand. Die duren 20 à 30 minuten. Neem een bak koffie en ga er even voor zitten.

Wil je nog meer? Ook dat kan. Op de stand wordt ook een aantal Workshops gegeven. Je krijgt dan de beschikking over een pc en je kunt onder deskundige begeleiding hands-on ervaring op doen. 

Gratis MultiMediaMaX 2011
De MultiMediaMaX 2011 DVD-ROM kun je gratis afhalen bij de CompUsers-stand. Gratis, als je lid bent van CompUsers of de HCC. En je kunt al lid worden tot 1 januai 2012 voor € 17,50.

Je hebt je HCC!ledenpas nodig. Als je tijdens HCC!digital lid wordt, lever je aanmelding dan in bij hcc!CompUsers en ontvang direct de gratis MultiMediaMaX 2011. Je krijgt na controle een tegoedbon, die op de achterkant ingevuld moet worden. Daarmee kun je de MultiMediaMaX 2011 afhalen bij de InfoBalie van CompUsers, zolang voorradig.

Te omslachtig? Reserveer dan de MultiMediaMaX 2011 vooraf op www.CompUsers.nl. Je krijgt dan een mail, waarmee je de MultiMediaMaX 2011 kunt afhalen. 

8x SoftwareBus en GigaHits voor € 10
Nog geen SoftwareBus/GigaHits abonnement? Maak dan gebruik van de tijdelijke actie: een proefabonnement tot 1 januari 2012 voor slechts € 10,-. Je krijgt daarvoor maar liefst 8x de SoftwareBus met GigaHits: 2x in 2010 en 6x in 2011.

Reserveer snel een abonnement op www.CompUsers.nl. Enkele dagen na afloop van HCC!digital wordt namelijk het volgende nummer verzonden. En dat ontvang je dan zonder enige vertraging.

Abonnee worden tijdens HCC!digital kan natuurlijk ook. Zodra de aanmeldingen zijn verwerkt, zullen we het volgende nummer nazenden.

SoftwareBus is het magazine van CompUsers, dat 6x per jaar verschijnt. GigaHits is de DVD-ROM bijlage; 8,5 gigabyte met honderden nieuwe programma's. Samen het beste en goedkoopste computer-magazine van Nederland. De ledenprijs na afloop van het proefabonnement is €15 per jaar.


CompUsers Platform WebOntwerp
Het Platform WebOntwerp is bezig met de disc “WebOntwerp 2011', die begin 2011 uit zal komen. Tijdens HCC!digital kun je vast met de vorderingen kennis maken. En misschien heb jij een goed idee dat er nog op kan.

KompoZer is een WYSIWYG HTML-editor. Nu in het Nederlands: een programma om een website mee te maken, terwijl je ziet wat je doet. KompoZer doet dat verbluffend goed en verbluffend goedkoop namelijk helemaal gratis. Hoe? Dat kom je maar bekijken bij het Platform WebOntwerp.

Andere vragen op het gebied van websites maken? Ook daarvoor helpt het Platform WebOntwerp je graag verder.


CompUsers Platform DigiFoto
De beste foto's van de DigiFoto voorjaarsexcursie naar de veenkolonie Emmer Compascuum staan op de nieuwe DigiFotoDisc 2011 DVD. Daar staan ook zo'n 300 programma's op. Je kunt kennis maken met deze DVD-ROM bij het Platform DigiFoto. De disc is verkrijgbaar bij de InfoBalie.

Ook op de MultiMediaMax 2011 staan veel programma's voor digitale fotografie. Maar er staat ook een presentatie op van de beste/genomineerde inzendingen voor de DigiFotoWedstrijd 2010 met als thema 'reizen'. Deze foto's worden getoond op een groot TV-scherm, want de MultiMediaMaX 2011 is ook afspeelbaar als DVD.

Deze genomineerde foto's worden ook geëxposeerd in het DigiFoto-deel van de stand. Kom gerust kijken. Deze foto's zijn juweeltjes. En bovendien leerzaam. Volgend jaar maak jezelf vast ook betere foto's in de vakantie!

Foto's en Facebook, Twitter, Hyves en hoe die 'social media' ook mogen heten, zijn sterk met elkaar verbonden. Zij kunnen een belangrijke rol spelen in je foto-hobby. Maar de mogelijkheden moeten vaak nog ontdekt worden. Het Platform DigiFoto helpt je verder.

Je kunt het CompUsers Platform DigiFoto trouwens al vinden op facebook-digifoto.   Bijvoorbeeld om je aan te melden voor de herfstexcursie van DigiFoto op 14 november naar Rotterdam. Op de stand krijg je alle informatie over deze excursie en kun je je opgeven. Deelname kost niets en is heel leerzaam. Nadere info: www.CompUsers.nl/DigiFoto.

Het Platform DigiFoto heeft deze keer geen fotostudio op de stand. Maar er is wel een verrassing. Nee, die mag ik nog niet verklappen. Ssssssstttt.....

Het Platform DigiFoto laat je doorlopend presentaties en demo's zien. En je kunt er terecht voor al je vragen op digifoto-gebied.

Daarnaast is het Platform DigiFoto actief met lezingen en workshops in de CompUsers-
stand. Zie de programma's daarvoor.
Lezingen op de stand
Zowel op vrijdag als op zaterdag biedt hcc!CompUsers de hele dag lezingen aan op de stand. Voor een beperkt aantal toehoorders staan banken klaar, maar je mag ook in de schare rondom het lezingengebeuren gaan staan.

De lezingen duren kort, 20 à 30 minuten. Daarna mag je de spreker nog vragen stellen. De tijd daarvoor is kort, want de volgende spreker komt er direct achteraan. Maar de spreker kan op de stand verdere vragen beantwoorden.

Het programma van de lezingen is als volgt:Over enkele dagen sturen we in een aparte eMailing details over de inhoud van elke lezing.
En nog meer.......
Genoeg voor deze eMailing. De volgende keer komen aan bod:
 • CompUsers Platform Innovatie
 • CompUsers Platform Muziek
 • CompUsers Platform Linux
 • CompUsers Platform Privacy en Veiligheid
 • CompUsers  Platform VoIP/telefonie
 • SoftwareBus en GigaHits
 • CompUsers VraagBaak
 • InfoBalie en Verkoop
 • Koffie met een cookie
En daarna:
 • Programma en inhoud Lezingengebeuren
 • Programma en inhoud Workshops
Het is een heleboel informatie per eMailing. Dat komt mede, omdat de SoftwareBus 2010-5 medio november -dus na HCC!digital- uit komt. Om organisatorische reden was deelname van CompUsers aan het plotseling aangekondigde HCC!digital onzeker. Het was daardoor niet meer mogelijk om de planning van de SoftwareBus op HCC!digital af te stemmen.

Maar we zullen het CompUsers-programma voor HCC!digital ook als PDF-bestand uitbrengen en over enkele dagen ter download aanbieden.Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl