vrijdag 24 december 2010
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•CompUsers wenst je prettige feestdagen
en een goed 2011•


Prettige feestdagen en een voorspoedig 2011

In de eerste plaats willen we de lezers van de CompUsers eMailings, de SoftwareBus, de overige leden van CompUsers, de bezoekers van onze bijeenkomsten, de gebruikers van de CompUsers DiscWare, de bezoekers van www.CompUsers.nl, de benutters van onze VraagBaak en alle overigen graag bedanken voor hun belangstelling in het afgelopen jaar.

Wij wensen jullie prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2011. Ook voor 2011 beloven we weer onze diensten aan te bieden en te verbeteren. Graag tot ziens en tot horens in het nieuwe jaar.
Inhoud eMailing
Prettige feestdagen en een voorspoedig 2011
Dank aan vrijwilligers
Wat komt in 201?
Proefabonnementen
 


Dank aan vrijwilligers
hcc!CompUsers is een vereniging. En in een vereniging doe je dingen samen. Dat geldt ook voor CompUsers.

Een groot deel van het werk wordt verricht door een groot aantal vrijwilligers. Daar is CompUsers van afhankelijk, daar is onze doelgroep -dus jij- ook van afhankelijk.

Daarom willen we al deze vrijwilligers -dat zijn er ongeveer honderd- hartelijk bedanken voor hun belangeloze inzet. We hopen dat de vrijwilligers er ook plezier aan hebben gehad. Voor het grootste deel is dat zeker het geval. En we willen ons 'vrijwilligersbeleid' in het komende jaar verder verbeteren.

Misschien zijn de komende dagen van rust en bezinning ook een gelegenheid om eens na te denken over wat jij nog zou kunnen doen voor CompUsers? Misschien is jouw specifieke kennis heel belangrijk voor andere leden? Of misschien is juist het gebrek aan kennis een uitstekende basis om anderen verder te kunnen helpen? Of misschien denk je dat vele handen licht werk maken?

We nodigen je daarom uit om ook vrijwilliger te worden. Stuur eens een mailtje aan voorz@CompUsers.nl. Met je ideeën. Of vragen. En doe je telefoonnummer er vast bij, want persoonlijk overleg vinden wij prettiger dan een koele e-mail.

Wat kun je in 2011 van ons verwachten
Ook in 2011 zal CompUsers weer voor je klaar staan. Er wordt al hard gewerkt aan de SoftwareBus en GigaHits 2011-1, die in januari uitkomen. Er wordt ook gewerkt aan de CD-ROM WebOntwerp 2011.

Er zullen ook dingen gaan veranderen. CompUsers zal tijdens bijeenkomsten een aantrekkelijker programma bieden voor bezoekers en ook de leden in de thuissituatie versterkt ondersteunen met producten, informatie en diensten.

Schrijf even de data voor onze landelijke bijeenkomsten in 2011 vast in je nieuwe agenda:
  • 5 februari
  • 16 april
  • 24 september
Deze bijeenkomsten zijn in De Bilt (HF Witte Centrum). De voorbereidingen van de bijeenkomst op 5 februari (CompUfair) zijn al in volle gang. Volgende week zullen we per eMailing hierover meer vertellen.

Hier titel paragraaf #13
Het aantal nieuwe abonnees overtreft onze stoutste verwachtingen. Zij krijgen 8x de SoftwareBus (2010-5 t/m 2011-6) inclusief GigaHits thuisgestuurd voor € 10.

De actie duurt nog tot 31 december. Wees snel als je nog geen gebruik hebt gemaakt van dit aanbod. De twee reeds verschenen nummers worden nagestuurd.

Aanmeldingen: www.CompUsers.nl/eShop
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl