donderdag 22 september 2011
| ∑Aanmelden (gratis)∑ | ∑Afmelden∑ | ∑Email-adres wijzigen∑ |
•CommerciŽle Markt op MegaCompUfair


Leuke aanbiedingen voor bezoekers
Het blijkt dat bezoekers van een evenement op computergebied naast informatie ook erg geÔnteresseerd zijn in een commercieel aanbod.

Wat vooral interessant is, zijn die dingen die je niet gemakkelijk in elke pc-winkel kunt kopen. Speciale snoertjes en adapters, navullingen voor inkjetprinters en dergelijke. En natuurlijk is iedereen geÔnteresseerd in koopjes!

CompUsers is erin geslaagd om een commerciŽle markt te organiseren tijdens de MegaCompUfair op zaterdag 24 september van 10-16 uur in De Bilt. De bedrijven met het meest interessante aanbod werden uitgenodigd en bleken bereid standruimte te huren.


Inhoud eMailing
Leuke aanbiedingen
Standhouders
Tablets met voordeel
 


Standhouders
De volgende bedrijven hebben een stand op de CommerciŽle Markt:

F&L Uitgevers, Nijmegen
Ga gerust eens langs en maak kennis met de computerbladen van F&L, zoals CHIP en c't.

HECO Computers, Velddriel
Op de stand van HECO vind je onder andere goede maar gebruikte laptops en LCD schermen. Tegen aantrekkelijke prijzen, uiteraard.

HUB Uitgevers, Haarlem
HUB is de uitgever van de bekende computerbladen PC-Active, PCM en nog meer. Exemplaren voor kennismaking zijn gratis verkrijgbaar. En de oprichter/voormalig hoofdredacteur van PC-Active, Wammes Witkop, zal een deel van de dag aanwezig zijn.

Jham Trading, Rosmalen
Komt met een breed assortiment. Moederborden, barebones en behuizingen, printers, notebooks en tassen, geheugen, harddisks, USB sticks, muizen, toetsenborden, stekkertjes en verloopjes enzovoort. En alles heel concurrerend.

Mensys, Haarlem
Mensys is een bekende leverancier van software en boeken op het gebied van computers. Hun assortiment zal deels aanwezig zijn.

PC-Okť, Amsterdam
Iiyama beeldschermen, gebruikte en nieuwe laptops en nog veel meer. Nergens goedkoper, zelfs niet in de winkel van PC-Okť zelf.

Start Europe, DŁren (Duitsland)
Start is bekend om hun voordelige navullingen voor inkjetprinters, fotopapier en dergelijke. Ga eens langs, er zullen ook Nederlandse verkopers zijn.

Target Trading, Millingen a/d Rijn
Op de stand zijn onder andere printers, pc's, harddisks, geheugens en laptops verkrijgbaar. Nieuw en gebruikt.


Aanbieding tablets voor CompUsers-leden

Media|Line uit Deurne brengt heel interessante tablets op de markt onder de naam mPad. Met capacitief touchscreen, de kwaliteit die bekend is van o.a. De iPad. In een 7-inch en een 10-inch uitvoering. Je kunt ze zaterdag op de MegaCompUfair zien en uitproberen bij het thema Cloud Computing.

De 7-inch versie kost € 199 inclusief porto en is direct leverbaar. Deze heeft 4 Gb nand-geheugen (uitbreidbaar met met SD-kaartjes), miniHDMI, USB aansluitingen en WLAN. Met Android 2.2 (Nederlands).

De 10-inch versie kost vanaf € 349 met 16 Gb geheugen tot € 470 met 32 Gb en 3G (UMTS) module. De10-inch versie heeft standaard een aantal extra's, zoals GPS, twee camera's (front + back), G-sensor, Gyro-sensor en bluetooth. Hij is uitgerust met de nieuwste Android 3.2 (Honeycomb).

De 7-inch uitvoering is direct te bestellen en leverbaar. De 10-inch mPad van € 349 wordt medio oktober geleverd, de 3G-versie komt medio november. De 10-inch kun je vanaf maandag a.s. reserveren, zodat je als eerste geleverd krijgt. Betalen doe je natuurlijk pas als geleverd wordt.

Voor verdere info, bestellingen respectievelijk reserveringen:
http://www.medialine-tabletpc.nl/tablet-pc.php

Leden van CompUsers krijgen bovendien gratis een set speciale OGS oordopjes t.w.v. € 19,99 (met of zonder microfoon) en een 8 Gb micro SD-kaartje t.w.v. € 11,90. Om deze extra's te krijgen bij bestelling of reservering de volgende kortingscode invoeren: HCUACT2209AV.


Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl