vrijdag 23 september 2011
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Webinars, DigiFotoWedstrijd enz.•


Nieuw: webinars
Morgen 24 september 2011 ben je welkom op de MegaCompUfair in HF Witte Centrum, Henri Dunantplein 4, De Bilt. Hieronder presenteren we een plattegrond van wat je in de spothal te wachten staat en schema's van de lezingen en workshops. Voor verdere informatie verwijzen we naar www.CompUsers.nl.

Het kan zijn dat je wel geďnteresseerd bent in een lezing, maar echt niet kunt komen. Voor deze mensen worden de lezingen 'uitgezonden' via internet. Meer dan dat, het zijn 'webinars' en als je meekijkt dan kun je ook vragen stellen.

Het volgen van een 'webinar' is heel simpel. Je gaat in je browser naar een adres (URL), je logt in met je naam, woonplaats en e-mailadres en klaar is Kees. Je ziet een klein window met een video van de inleider; het grootste deel van het scherm is de presentatie in de pc die in de lezingenzaal ook op het scherm verschijnt. Vragen stellen doe je door deze onderin het scherm in te typen.

Klik hier voor de URL's en verdere aanwijzingen voor de webinars van lezingen.

Het schema van de lezingen vind je verderop in deze eMailing.

De webinars worden opgenomen en komen later ter beschikking om nog eens na te zien. Ook handig voor degenen die er wel waren, maar het nog eens rustig willen volgen.

Er komt ook een camera in de sporthal, zodat je de hele dag de gebeurtenissen van een afstand kunt volgen. Klik hier voor de URL voor de camera sporthal.

Voor de webinars is een snelle internetverbinding nodig. Deze is CompUsers ter beschikking gesteld door Ziggo.
Inhoud eMailing
Webinars
Burendag
Prijs DigiFotoWedstrijd
Plattegrond
Lezingen en workshops
Korte lezingen sporthal
Rectificatie
 Burendag
Wist je dat het zaterdag 24 september 'burendag' is? Natuurlijk kun je dan lekker thuis blijven en je met de buren vermaken.

Maar het kan ook anders. Neem de buren gewoon mee naar de MegaCompUfair. Ze zijn van harte welkom en ze zullen het vast op prijs stellen. Bovendien heb je daarna weer stof om met de buren verder over te  praten.

Prijsuitreiking DigiFotoWedstrijd
De prijswinnaars van de CompUsers DigiFotoWedstrijd 2011 zijn bekend. Maar we vertellen lekker nog niets. Het moet een verrassing blijven voor de winnaars.

Er waren weer heel veel inzendingen van hoge kwaliteit. De jury heeft met plezier haar moeilijke taak uitgevoerd.

De winnaars zijn uitgenodigd en krijgen op zaterdag 24 september tijdens de MegaCompUfair hun prijs om 12 uur. Welke prijs ze gewonnen hebben, dat horen ze pas op dat moment.

Bij het CompUsers Platform DigiFoto worden de genomineerde foto's de hele dag vertoond in een expositie en op een beeldscherm. De winnende foto's worden na de prijsuitreiking extra groot geëxposeerd.Plattegrond

Hieronder nog eens de plattegrond van de sporthal. Zie www.CompUsers.nl voor verdere details. Daar kun je ook de eMailings van de laatste weken opvragen, die nog meer details bieden.


Klik op plattegrond voor een vergroting
Lezingen en workshops
Er zijn inmiddels enkele kleine wijzigingen en aanvullingen bekend. Daarom geven we hieronder ook nog eens de up-to-date schema's voor de lezingen en workshops.
Korte lezingen sporthal
We zouden graag nog meer lezingen en workshops presenteren, maar het aantal beschikbare zalen is beperkt.

Daarom hebben we in de sporthal naast de Info-stand een kleine ruimte voor korte lezingen ingericht. Gedurende de dag worden hier lezingen van maximaal 20 minuten gegeven. Lekker ongedwongen. En vragen staat vrij.

Het schema van deze lezingen wordt zaterdag bekendgemaakt bij de Info-stand en bij lezingen-ruimte.

De onderwerpen zullen onder meer zijn:
  • Demo Windows 8 (met touchscreen)
  • 3D Foto en Video
  • Wellicht ook over digitale fotografie
  • ...............................

Rectificatie prijs 7 inch tablet

Abusievelijk staat in eMailing 2011-21 als prijs voor een tablet 'vanaf € 100' vermeld. Jammer genoeg was dat een verschrijving. De 7-inch versie kost € 199, zie eMailing 2011-22. Maar je krijgt daar wel een heel goede tablet voor. En als CompUsers-lid krijg je er tot 15 oktober gratis een 'CompUsers' pakket bij, bestaande uit OGS earphones en een 8 Gb SD-kaartje.


Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl