zaterdag 24 december 2011
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Prettige feestdagen en een voorspoedig 2012•


Dank aan de leden, dank aan de vrijwilligers


In de eerste plaats willen we de lezers van deze eMailings, de abonnees op de SoftwareBus, de gebruikers van de GigaHits, de bezoekers van onze bijeenkomsten en alle anderen die een relatie onderhouden met hcc!CompUsers van harte bedanken voor hun belangstelling. Deze is de bron van motivatie van onze vrijwilligers.

hcc!CompUsers is een vereniging. We worden gedreven door een groot aantal vrijwilligers. Vóór en dóór leden, dat is en blijft ons devies.

Alle vrijwilligers die in het bijna voorbije jaar hun inspiratie en transpiratie hebben ingezet voor hcc!CompUsers, hartelijk bedankt! Wij hopen dat jullie er zelf ook plezier aan beleefden en dat we ook het komende jaar weer op jullie mogen rekenen.
Inhoud eMailing
Dank dank dank ...
Prettige feestdagen
CompUsers in 2012
Actie SoftwareBus

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2012
hcc!CompUsers wenst iedereen prettige feestdagen, een gezond en voorspoedig nieuwjaar.

Ook wensen we jullie een goede jaarwisseling toe. En wees alsjeblieft voorzichtig met vuurwerk.


CompUsers in 2012
In 2011 zagen het Compusers Platform Android en het Platform Cloud Computing het licht. Bovendien beleefde het Platform DigiVideo een reïncarnatie en werd het Platform Windows versterkt. Alhoewel deze al naar buiten traden in het jaar achter ons, zullen deze vooral in het komende jaar 'acte de présence' geven.

In het najaar van 2011 begonnen we met 'webinars'. Een schuchter begin. Tijdens de MegaCompUfair in september werden we geteisterd door technische problemen, terwijl tijdens de HCC!digital in november de lezingen in de CompUsers-stand en derhalve ook de 'webinars' geannuleerd moesten worden. Maar er is ook goed nieuws! Al in januari zullen enkele 'webinars' opgenomen worden in een studio, terwijl tijdens de CompUfair van 11 februari a.s. een aantal lezingen als 'live webinar' on-line zal komen, zodat je ook thuis kunt deelnemen.

In het voorjaar van 2011 hebben we een vernieuwing van het CompUsers e-mailsysteem aangekondigd. De realisatie daarvan is nog in het beginstadium. Maar spoedig zal ook daar verandering in komen. Ook de overige internetactiviteiten van CompUsers zullen -vooral in de 'backoffice'- onder handen genomen worden.

Verder staan er verbeteringen van de GigaHits op stapel. Ook de eMailings zijn toe aan een make-over. We hopen voor de komende zomer deze te realiseren.

Niet alles zal veranderen. De SoftwareBus heeft al belangrijke verbeteringen ondergaan en loopt momenteel zowel qua inhoud als 'logistiek' op rolletjes.

En natuurlijk organiseren we in 2012 weer onze landelijke bijeenkomsten. Zet die gelijk even in je nieuwe agenda:
  • 11 februari, DeBilt: CompUfair
  • 21 april, De Bilt: CompUfair, tevens algemene ledenvergadering
  • 29 september 2012, De Bilt: MegaCompUfair


Actie SoftwareBus: 8x voor € 14
Tot 31 december kun je nog gebruik maken van de SoftwareBus-actie. Je krijgt vanaf oktober 2011 tot januari 2013 maar liefst 8x de SoftwareBus en 8x de GigaHits thuisgestuurd voor slechts € 14. De nummers 2011-5 en 2011-6 die al verschenen horen hier ook bij en krijg je per omgaande thuisgestuurd.

Voor verdere informatie en het opgeven van abonnementen verwijzen we naar www.CompUsers.nl/eShop. Klik op deze link en je komt meteen terecht op de juiste pagina. Kijk ook even verder in de eShop naar onze gratis MiniCursussen en naar ons aanbod van CD-ROMs en DVD-ROMs vol software.
Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl