Uitslag CompUsers Leden-enquête

Maar liefst 1.400 responses!

Het bestuur van CompUsers is dolblij met de 1.400 responses op de leden-enquête, waarvan ca. 1.000 van CompUsers-leden We hadden niet op zoveel durven rekenen. Het invullen van de enquête kostte namelijk best wel wat tijd.

Marco Steen, de penningmeester van CompUsers, was de geestelijk vader van de enquête. Hij is erg onder de indruk van de vele reacties.

 

Dank zij deze reacties weten we nu meer van onze leden, wat ze bezighoudt en wat ze willen. Het is nog te vroeg om daarover nu al wat te zeggen. Vooral de vele inhoudelijke reacties kosten tijd om netjes op een rijtje te krijgen. Natuurlijk hoeft Marco dat niet alleen te doen, veel zal worden gedaan door de groepen waarop de vragen toegespitst waren (zoals de SoftwareBus, de Platforms enzovoort).

Hopelijk zal in de komende SoftwareBus ingegaan worden op de uitkomsten. In ieder geval zal het bestuur daarop terugkomen in de Algemene Leden Vergadering op 20 april en de plannen voor de toekomst mede daarop afstemmen.

Prijswinnaars

Bij loting zouden een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet, tien USB-sticks van 32 Gb en per 25 responses van CompUsers-leden een pakket van vier discs van de serie 2013 worden toegekend. De trekking vond plaats op zaterdag 23 februari onder het toeziend oog van de voorzitter, vice-voorzitter en de redactie van de SoftwareBus.

Zij kregen al bericht en de prijzen zijn al aan hen verstuurd. Alleen de winnaar van de Samsung Note 10.1 tablet moet nog heel even wachten; Marco Steen zal de prijs persoonlijk bij hem afleveren.

Wij feliciteren de prijswinnaars en wensen hen veel plezier met hun prijs.

1 maart 2013